Ana Sayfa > Magazin > Ünlü Güzel Fenomen Hayatını Kaybetti

Ünlü Güzel Fenomen Hayatını Kaybetti

33 yaşındaki sosyal medyanın fenomeni güzel fitness bloggeri evinde geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Bir krema makinası ile hayatını kaybeden güzel blogger, hayranlarını ve tüm sevenlerini üzdü.

Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi bulunan Fransız blogger Rebecca Burger, evinde krema sıkmaya yarayan bir cihazın patlaması sonucu yaşamını yitirdi. Sağlık yaşam ve fitness blogger’ı Rebecca Burger’ın korkunç ölümü sosyal medyayı sarstı. 33 yaşındaki Fransız blogger’ı evde gazla çalışan bir krema sıkma makinesinin patlaması sonrasında yaşamını yitirdi. Aile, Rebecca’nın ölümüne neden olan cihazın da fotoğrafını paylaşırken ürünün hatalı olduğunu ve toplatılması gerektiğini duyurdu. Facebook, Instagram ve YouTube’da yüz binlerce takipçisi olan Rebecca’nın elinde şişenin patladığını açıklayan ailesi, “Şişenin bir parçası göğsüne saplandı ve kalp krizini tetikledi. Rebecca evinde hayatını kaybetti” dedi.

Etiketler: , , ,

Chat Odası Ünlü Güzel Fenomen Hayatını Kaybetti - Chat Odası