Ana Sayfa > Magazin > Ünlü Baş Örtülü Manken Halima Aden

Ünlü Baş Örtülü Manken Halima Aden

Geçtiğimiz günlerde Amerikada düzenlenen güzellik yarışmasında tüm dikkatleri üzerine çeken baş örtülü güzel manken Halima Aden büyük ilgi gördü.

ABD’de düzenlenen bir güzellik yarışmasında dikkatleri üzerine çeken başörtülü manken Halima Aden, güzelliğiyle Amerika’yı kasıp kavuruyor.

SOMALİLİ, GÖÇMEN KAMPINDA DOĞDU, ABD’YE GÖÇ ETTİ

Halima Aden aslen Somalili ama  Amerika’da yaşıyor.  Kenya’da bir göçmen kampında dünyaya gelen Aden, zorlu hayat koşullarında yaşamını sürdürürken, ülkenin karışık durumu nedeniyle ailesiyle ABD’ye göç etti.

BAŞÖRTÜSÜYLE TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Geçtiğimiz Kasım ayında ise Miss Minnesota güzellik yarışmasına katılan ilk başörtülü kadın olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Yarı finale kadar gelen Halima Aden belki yarışmayı kazanamadı ama hikayesi güzelliği bir anda onu zirveye taşımaya yetti.

YARIŞMA SONRASI TEKLİF YAĞDI

19 yaşındaki genç kıza yarışma sonrası adeta teklif yağdı. Gigi ve Bella Hadid’in ajansı IMG’nin kadrosuna da katılan Aden en son  Kanye West’in Yeezy defilesinde sahneye çıkma şansı yakaladı

Chat Odası Ünlü Baş Örtülü Manken Halima Aden - Chat Odası