Ana Sayfa > Magazin > Fotoğraf Uğruna Ölüme Kafa Tuttu

Fotoğraf Uğruna Ölüme Kafa Tuttu

Sosyal medyanın günümüzde aktif kullanıcılarından olan ünlü rus model Viki Odintcova, çektiği yeni cesur pozları ile gündeme tekrar gelmeyi başardı. Güzel rus model internet üzerindeki yüksek binalar üzerinde yürüyen kişilerin videolarından esinlenerek, sosyal medya üzerindeki takipçileri ile paylaşmak adına cesur bir fotoğraf paylaşmayı tercih etti.  Dubai de yer alan yüksel gökdelenlerin üzerinde yürüyebilmek adına eğitimler alan güzel model, eğitimlerini tamamladıktan sonra hazırım dedi. Dubai’nin en yüksel gökdelenlerinden olan 73 katlı 306 metre yüksekliğindeki kıvrımlı gökdelen üzerine çıkarak kendini aşağı doğru sarkıtarak fotoğraf çektirdi. Bu ölüme kafa tutan pozunu ise, takipçileri ile cesur bir poz paylaşmak adına yaptığını dile getirdi.

Etiketler: , , ,

Chat Odası Fotoğraf Uğruna Ölüme Kafa Tuttu - Chat Odası