Eğlenceli sohbet odaları

Chatodasi yeni nesil sohbet platformu özelliği ile eğlenceli anları evinize getiriyor.Sohbet alanında uzun süredir hizmet veren sitemiz, son dönemlerde yeni atılımlara imza atmıştır.Özellikle teknoloji alanında güncellemelere bulunan tüm web siteleri ile aynı güncel hale getirilmiş olup, en güvenli sohbet odası özelliği taşımaktadır.

Siz değerli kullanıcılarımız dilediğiniz vakitlerde her türlü internet özelliği olan mobil, bilgisayar uyumlu cihazlarla web sitemizi özgürce ziyaret edebilirsiniz.Mobil girişimizin özellikle telefon uyumlu chat uzantısına yönlendirilmesi ile sohbetiniz hız kesmeden devam edebilir.

Sohbet kanalı binlerce anlık kullanıcıya ev sahipliği yapmaktadır.Özellikle çeşitli kategoriye sahip chat kanallarımızda ücretsiz bir şekilde giriş yapabilirsiniz.Tabi eğlenceli ortamımız sadece sohbet yapmakla sınırlı değil.

Eğlenceli sohbet platformu

Chat odalarımıza bağlandıktan sonra çeşitli oyun botlarımız ve müzik hizmeti veren dj arkadaşlarımızı radyo üzerinden dinlemeniz mümkün olabilir.Sizlerde artık sevdiklerinize sohbet ederken bir taraftan şarkı armağanında bulunabilirsiniz.

Dikkat edilmesi gereken başlıklar;

Özellikle sohbet esnasında dikkat etmeniz gereken belli başlı kurallar yer almaktadır.Bunların başında T.C Anayasa ve kanunlarına uygun hareket etmeli, 18+ yaş ve üzeri sadece kullanıcılara hizmet verdiğimizi unutmamalısınız.

Bağlanırken seçeceğiniz rumuz mutlak suretle cinsellik veya argo içermemelidir.Ayrıca sohbet esnasında rencide edici küfür,hakaret,argovari hareketler kanaldan uzaklaştırılma sebebi olmaktadır.Buna istinaden kişisel bilgi, veri ve paylaşımlarında adminler dahil olmak üzere hiç bir şekilde paylaşmamalısınız.