Chat odaları

Sohbet kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor.Yenilik ve sürprizlerle dolu girişimlerde bulunduğumuz web sitemiz chatodasi.org üzerinden tüm değişimleri takip etmenizi öneririz.

Chat odaları başlığı altında paylaşmaktan onur duyduğumuz sitemiz her alanda kendini ispatlamış, yılların emek ve tecrübesi ile sohbet hizmeti vermeye devam ediyor.Sürekli kendini yenileyen, teknolojiyi hız kesmeden takip eden sohbet sitemiz kullanıcılarına sorunsuz hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Aktivitesi Bol Sohbet

Tüm akıllı cihazlarla kullanılabilen yeni web tasarımımız siz sohbet odaları kullanıcılarına ücretsiz hizmet vermektedir.Dilediğiniz vakitte sohbet ağına katılıp anlık çevrim içi kullanıcısı binleri geçen kanallarımızda sohbete katılmalısınız.Başta #sohbet ve #chat kanalı olmak üzere birden fazla kanal çeşidi bulunan irc sunucumuz ayrıca mirc üzerindende bağlanabilme özelliği taşımaktadır.

Kendi sohbet partnerinizin özelliği veya düşüncesine ayak uydurmanızı sağlayacak kategorilere ayrılmış kanallar /list komudu ile rahatlıkla gözükmektedir.Dilerseniz #Edebiyat veya #Felsefe gibi düşünceleri ve paylaşımları bol odaları seçebilirsiniz.

Yeni Nesil Chat Platformu

Chat odaları sadece sohbetten ibaret değil tabiki.Radyo hizmeti sunan web sitemizde, 7/24 yayın yapan kaliteli dj arkadaşların paylaşımlarını dinleyebilir onların aracılığı ile sevdiklerinize armağanda bulunabilirsiniz.Diğer yeniliğimizde oyun botlarının bulunduğu kanallar.Başta #oyun olmak üzere #kelime, #oxm, #bulmaca gibi kanallarda farklı oyun botları ile yarışmalara katılabilir, ödül oyunlarında başarıyı elde etmeniz durumunda çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Chatodasi.Org, aktivitesi ve yenilikleri bol bir sohbet hizmeti ile siz kullanıcılarına her zaman yeniliklerle dolu paylaşımlarda bulunmaya devam edecektir.Sözümüzü bitirmeden önemli bir not paylaşmak isteriz.Tüm akıllı işlemci cihazların web sitemizi sorunsuz bir şekilde kullanabilceğini, mobil sohbet üzeri giriş yapabileceklerini unutmamalısınız.Eğlence dolu anlar dileriz..