Ana Sayfa > Magazin > Brad Pitt Yeni Manken Aşkı ile Birlikte..

Brad Pitt Yeni Manken Aşkı ile Birlikte..

Dünyaca tanınan ve bilinen ünlü oyuncu Brad Pitt, yeni aşkı Avustralyalı güzel bir model olan Elle Macpherson’da buldu. Kısa sürede anlarından söz ettiren çiftler büyük ilgi gördü.

Dünyaca ünlü oyuncu  Brad Pitt’in, eşi  Angelina Jolie ile ayrılığı sonrasında aşkı Avustralyalı model ve oyuncu  Elle Macpherson’da bulduğu konuşuluyor

GECE KULÜBÜNDE EĞLENDİLER

Avustralya’da yayımlanan magazin dergisi New Idea, 53 yaşlarında olan Pitt ile Mcpherson’ın  Hollywood’daki bir gece kulübünde samimi şekilde görüldüğünü iddia etti.

“RANDEVUYA ÇIKMIŞ GİBİ GÖRÜNMÜYORLARDI”

Dergi, ismi açıklanmayan kaynağın “Gerçekten çok samimiydiler, özel bir randevuya çıkmış bir çift gibi görünüyorlardı. Macpherson, Pitt’in koluna dokunuyordu. Pitt ise Macpherson’ın söylediği her şeye gülüyor ve ona doğru eğiliyordu” ifadelerine geniş yer verdi.

Macpherson’ın geçtiğimiz haftalarda milyarder eşi Jeff Soffer’dan ayrıldığı duyurulmuştu.

Etiketler: , , , ,

Chat Odası Brad Pitt Yeni Manken Aşkı ile Birlikte.. - Chat Odası