Ana Sayfa > Magazin > Bankacılğı Bıraktı +18 Film Yıldızı Olmayı Seçti

Bankacılğı Bıraktı +18 Film Yıldızı Olmayı Seçti

26 yaşında olan Veronica Vain, bankacılık sektörünü bıraktı ve +18 cinsel içerikli film yıldızı oldu. Burada cinsel içerikli film yıldızı olarak geldim dedi. Fakat bu sektörde ne kadar dayanabilirim taşıyabilirim bilemiyorum dedi.

Veronica Vain, asıl adıyla Paige Jennings, tuvalette çektiği çıplak fotoğraflarla büyük bir takipçi toplayarak meşhur olmuştu. Daha sonra, tam zamanlı olarak+18 film sektörüne giren Vain, şimdi de bu sektörü bıraktığını ve hem e-spor yıldızı hem de Youtuber olacağını açıkladı. Jennings, gerçek benliğini ifade etmesine izin vermediği için film endüstrisine uyum sağlayamadığını belirtti. 26 yaşındaki Jennings, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda “+ 18 film sektörünün gerçekten benim için bir şey olduğunu düşündüm. Ancak eğlenceli bir dünya değildi. Kendi kuralları ile hoşlanmadığım pek çok artı ve eksileri vardı. ‘Veronica Vain’ olmak istemiyordum. Buraya cinsel içerikli film yıldızı olarak geldim ama bu ben değilim. Aynı zamada ben çok bakım yapan bir kız da değilim” dedi. YouTube girişimini eski kitlesiyle daha da güçlendirecek Jennings’in bu sektörde ne kadar dayanabileceğini ilerleyen dönemde takipçileri görecek.

Etiketler: , , ,

Chat Odası Bankacılğı Bıraktı +18 Film Yıldızı Olmayı Seçti - Chat Odası